Leko uit bewondering voor collega en ex-Bruggeling Clement: Speciale match

Leko uit bewondering voor collega en ex-Bruggeling Clement: "Speciale match"

18-11-2017 09:37
1

Club en Waasland-Beveren spelen zondag de verrassende topper van de vijftiende speeldag. Club start als autoritaire leider. Waasland-Beveren, dat op een knappe vijfde plaats prijkt, trekt met zelfvertrouwen naar Jan Breydel. Club-trainer Leko onderschat zijn tegenstander alvast niet.   

"Of ze een kandidaat zijn voor Play-Off 1? Wie na veertien matchen op die positie staat, mag dat gerust ambiëren. Voor mij zijn ze een serieuze kandidaat", liet Leko optekenen in Het Laatste Nieuws.

Verder staat de match van zondag  in het teken van clublegende Philippe Clement, die voor het eerst als hoofdcoach zijn vroegere thuishaven bezoekt. Leko, die bij Club en Beerschot met Clement in de ploeg stond, kijkt uit naar het weerzien. "Het wordt een speciale match."

Eerder deze week liet Leko zich al lovend uit over Ryota Morioka, de absolute smaakmaker bij Beveren en dirigent van de uitstekende seizoensstart. De Japanner staat op de radar van de Club-coach, die waarschijnkijk al in januari een poging waagt de speler naar Brugge te halen.