Wel veel steun van Leko, maar geen basisplek voor bekritiseerde doelman van Club

Wel veel steun van Leko, maar geen basisplek voor bekritiseerde doelman van Club

18-11-2017 09:16
2

Bij Club Brugge staat Ivan Leko nog voor een paar vraagtekens. Wie zal in het doel staan tegen Waasland-Beveren. Guillaume Hubert, Ethan Horvath of toch Ludovic Butelle? Leko zelf lijkt nog geen keuze genomen te hebben.

Leko koos de laatste wedstrijden voor Hubert. De interlandbreak moest Horvath wat mentale rust geven, maar ook daar ging hij in de fout. De Kroatische coach van Club wil nog niet prijsgeven wie in doel zal staan. "We zullen zien wie komend weekend speelt. Maar we hebben vier doelmannen, hé: Ethan, Guillaume, Ludo (Butelle, nvdr.) en Jens (Teunckens, nvdr.). Guillaume deed het goed tegen Anderlecht. Iedereen verdient vertrouwen, maar het is nog te vroeg om te zeggen wie keept", klonk het op de persconferentie.

Horvath heeft hij nog steeds niet opgegeven. "Wij werken elke dag met iedere speler. Het doel is om iedereen beter te maken, ook Ethan. We gaan er alles doen om van hem een betere doelman te maken. Het kan gebeuren dat je één of meerdere fouten maakt. Dat hoort bij het leerproces. Ethan is nog steeds maar 22 en keepers zijn pas op hun best na hun dertigste", besluit hij.