Odjidja laat de deur open voor een terugkeer naar België: Geen probleem

Odjidja laat de deur open voor een terugkeer naar België: "Geen probleem"

18-11-2017 08:36

Vadis Odjidja is dit jaar neergestreken in Griekenland, waar hij bij Olympiakos een deel uitmaakt van de Belgische enclave. Olympiakos liet zich onlangs opmerken in Europa door verrassend de nul te houden tegen Barcelona. Toch is Vadis niet volledig gelukkig in de Griekse hoofdstad. 

Vadis Odjidja werd onlangs slachtoffer van een inbraak in zijn woning. Hoewel op het ogenblik van de inbraak niemand thuis was, heeft het voorval toch zware sporen nagelaten bij de middenvelder en zijn gezin. "Ik kan niet naar een wedstrijd vertrekken met in mijn achterhoofd het idee dat mijn gezin zich niet veilig voelt."

Hoewel Vadis het te vroeg acht voor een drastische beslissing, zou hij gerust terug keren naar België, mocht zijn dochter zich niet langer veilig voelen. "Als ze na een tijdje wil terugkeren, geen probleem. Maar als dat niet het geval is omdat ze zich hier niet meer veilig kan voelen, dan moeten we een oplossing zoeken."

Vadis was echter niet het enige slachtoffer, ook ploegmaat en buurman Omar Ebdallaoui kreeg ongewenst bezoek over de vloer.