Nederlandse columnist hekelt Batshuayi: Een ordinaire reactie

Nederlandse columnist hekelt Batshuayi: "Een ordinaire reactie"

18-11-2017 07:44
1

Michy Batshuayi werd deze week een 'hot topic' op Twitter, toen de @TheChelseaDaily hem verkeerdelijk outte als homo. Batshuayi kwam al snel met een reactie: "zelfs hun moeder weet dat dit niet waar is", sneerde hij naar @TheChelseaDaily. Een reactie die hem niet door iedereen in dank afgenomen wordt. 

Nico Dijkshoorn hekelt in Het Nieuwsblad de uithaal van de Chelsea-spits: 'Michy Batshuayi reageerde alsof hij van satanisme werd beschuldigd en alle mensen die in het bericht geloofden, ­reageerden alsof het monster van Loch Ness eindelijk op het land was gesleurd'.

De Nederlander noemt de tweet van Batshuayi 'een zeer primitieve reactie. Dierlijk bijna. Ik hoor hem wel meer voorbijkomen als randgroepjongeren zonder toekomst maar met een capuchon en een scooter worden aangesproken op krankzinnig gedrag'. De collega's van Batshuayi worden echter ook niet gespaard. 'Alleen voetballers leven nog diep in de middeleeuwen'.

Chelsea trekt vandaag naar West Bromwich voor een lastige verplaatsing. Twee van de vier Chelsea-Belgen liggen in de lappenmand en zullen alvast niet op het wedstrijdblad staan. Benieuwd of Michy Batshuayi speelminuten krijgt.