Toch kritiek op videoref: Dan had hij toch ook kunnen ingrijpen

Toch kritiek op videoref: "Dan had hij toch ook kunnen ingrijpen"

17-11-2017 23:12
4

KV Mechelen verloor vrijdagavond met 2-0 van Charleroi. De meest opvallende fase van de match was de rode kaart voor Rob Schoofs. De middenvelder van KV Mechelen kreeg eerst geel voor zijn overtreding op Lukebakio, maar kreeg na een signaal van de videoref toch rood. Aleksandar Janković was daar niet zo blij mee. 

Tegenover Sporza reageerde de trainer van KV Mechelen op de uitsluiting van zijn speler. "De fase met de videoref? Ik ben niet echt fan. Ik heb het zelf niet gezien, maar ik begrijp het niet goed. Dan had de videoref toch ook kunnen ingrijpen bij het handspel in de zestien in de eerste helft?"

Verder wilde Jankovic nog kwijt: "We hebben niet realistisch genoeg gespeeld. We hebben zeker drie of vier grote kansen gehad, maar we hebben die niet afgemaakt. Dan weet je dat je zo'n match niet kan winnen."

Blijven drukken en domineren
"We waren naar hier gekomen om ons spel te spelen en te winnen en zelfs met tien zijn we blijven drukken en zelfs domineren. Maar voor Charleroi was het scenario top. Ze komen op voorsprong en dan proberen ze rustig te controleren."

Jankovic kan de nederlaag kaderen. "Ik ben niet te teleurgesteld. Ik heb een ploeg gezien met veel beweging, maar er is een gebrek aan vertrouwen. Dat is logisch gezien onze plaats in de stand. Alleen na de 1-0 was het vijf minuten niet goed."

Lees ookDe videoref werkt dan toch, geel wordt rood in Charleroi