Toch kritiek op videoref: Dan had hij toch ook kunnen ingrijpen

  Toch kritiek op videoref: "Dan had hij toch ook kunnen ingrijpen"

  vrijdag 17 november 2017 om 23:12

  KV Mechelen verloor vrijdagavond met 2-0 van Charleroi. De meest opvallende fase van de match was de rode kaart voor Rob Schoofs. De middenvelder van KV Mechelen kreeg eerst geel voor zijn overtreding op Lukebakio, maar kreeg na een signaal van de videoref toch rood. Aleksandar Janković was daar niet zo blij mee. 

  Tegenover Sporza reageerde de trainer van KV Mechelen op de uitsluiting van zijn speler. "De fase met de videoref? Ik ben niet echt fan. Ik heb het zelf niet gezien, maar ik begrijp het niet goed. Dan had de videoref toch ook kunnen ingrijpen bij het handspel in de zestien in de eerste helft?"

  Verder wilde Jankovic nog kwijt: "We hebben niet realistisch genoeg gespeeld. We hebben zeker drie of vier grote kansen gehad, maar we hebben die niet afgemaakt. Dan weet je dat je zo'n match niet kan winnen."

  Blijven drukken en domineren
  "We waren naar hier gekomen om ons spel te spelen en te winnen en zelfs met tien zijn we blijven drukken en zelfs domineren. Maar voor Charleroi was het scenario top. Ze komen op voorsprong en dan proberen ze rustig te controleren."

  Jankovic kan de nederlaag kaderen. "Ik ben niet te teleurgesteld. Ik heb een ploeg gezien met veel beweging, maar er is een gebrek aan vertrouwen. Dat is logisch gezien onze plaats in de stand. Alleen na de 1-0 was het vijf minuten niet goed."

  Lees ookDe videoref werkt dan toch, geel wordt rood in Charleroi

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +14963
  vrijdag 17 november 2017 om 23:43
  Die rode kaart vond ik absoluut terecht. Als het goed is mag het ook gezegd worden!
  Vind ik leuk
  Garland +5360
  vrijdag 17 november 2017 om 23:49
  Echt gaat die nu nog klagen? Dit was zuiver rood.
  Vind ik leuk
  freeman +11511
  vrijdag 17 november 2017 om 23:57
  De rode kaart was zeker terecht . Maar aangaande die niet gefloten handspelfase heeft Jancovic ook terecht een punt ! Die fase had een keerpunt in de match kunnen betekend hebben .
  Vind ik leuk
  bolclbr +831
  zaterdag 18 november 2017 om 11:00
  Als dat een penalty was dan zijn er 10 per match bij manier van spreken. De bal ketst weg van zijn eigen voet en botst tegen zijn hand.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws