Een week na de euforie staat Cercle Brugge weer met de voetjes op de grond

17-11-2017 22:23

Cercle Brugge staat weer met de twee voetjes op de grond. Vorige week versloeg het KFCO Beerschot Wilrijk met 4-0, maar vrijdagavond ging het zelf de boot in. De troepen van Frank Vercauteren verloren met 1-0 van Lierse.

In een flauwe eerste helft viel er weinig te beleven op het Lisp. Voor het enige doelpunt van de match moesten we wachten tot na de pauze. Uiteindelijk mocht de thuisaanhang in de 70e minuut vieren. Een vrije trap van Camargo belandde via Nardi bij Frans en die deed de rest.

De bezoekers zochten na de 1-0 tevergeefs naar de gelijkmaker. Door de nederlaag valt Cercle weer van zijn voetstuk af. Lierse pakte in de tweede periode zes op zes en is dus momenteel ook leider in de stand.

Dit weekend ontvangt Roeselare Westerlo. Nog op zaterdag is Beerschot Wilrijk de gastheer voor Oud-Heverlee Leuven. Op zondag staat Union - Tubize nog op het programma.