Slachtoffer vergeeft: “Ik zie dat hij nog steeds zwaar aangedaan is”

  Slachtoffer vergeeft: “Ik zie dat hij nog steeds zwaar aangedaan is”

  vrijdag 17 november 2017 om 20:47

  Westerlo – Union (0-1) werd ontsierd door een 'biergooier'. De dader en slachtoffer Daniel Christensen zaten donderdag samen. De plooien tussen de twee zijn weer gladgestreken.

  De supporter excuseerde zich bij de Deen. "Ik ben heel hard geschrokken en heb spijt van wat er gebeurd is", klinkt het in Sportwereld.

  "Van kwaad opzet was er zeker geen sprake. Het is nooit mijn bedoeling om met dat bekertje die speler te raken. Uit frustratie om de tussenstand had ik dat bekertje in de lucht gegooid. Ik had zelfs niet door waar het heen geen, want ik keek weg van het veld", stelt de biergooier.

  Christensen heeft het de jongeman vergeven. "Ik zie dat hij nog steeds zwaar aangedaan is. Voor mij zijn die excuses voldoende om dit voorval achter ons te laten."

  Voor Westerlo is de zaak nog niet helemaal achter de rug. De match tegen Union werd immers ook even stilgelegd. De club hangt een boete van 10.000 euro boven het hoofd. Op 14 december weet Westerlo meer. De club hoopt op vrijspraak. In de Kempen gebeurde er in het verleden immers weinig.

  Lees ookBier wordt in de kempen volledig fout gebruikt: "Dit had ik niet verwacht"

  Poll

  Moet Westerlo een boete krijgen?

  (111 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws