Onverwachte steun voor Horvath: 'Zoiets wens je geen enkele collega toe'

  Onverwachte steun voor Horvath: 'Zoiets wens je geen enkele collega toe'

  vrijdag 17 november 2017 om 18:14

  Ethan Horvath zit in de hoek waar de klappen vallen. De jonge doelman werd naar de bank verwezen door Club Brugge-coach Ivan Leko en ging ook bij de Amerikaanse nationale ploeg pijnlijk in de fout. Horvath krijgt nu echter steun van van een collega.

  "Zoiets wens je geen enkele collega toe. Doelmannen onder elkaar zijn solidair", vertelde Eupen doelman Hendrik Van Crombrugge aan Het Laatste Nieuws. Hij moest zich dit seizoen ook al geregeld moest omdraaien. "Dat is niet makkelijk, maar het hoort erbij. Al vind ik dat onze job zwaar onderschat wordt. Uiteindelijk zijn keepers de enige specialisten op het veld."

  Eupen ontvangt zaterdag Antwerp voor de eerste wedstrijd onder nieuwe coach Claude Makelélé. De voormalige Franse international heeft volgens Van Crombrugge zijn stempel nog niet kunnen drukken op de ploeg uit de Oostkantons. "Hij heeft nog niet veel veranderd, maar we hebben goed begrepen wat hij wil", vertelde de doeman van Eupen.

  Plaats een reactie

  freeman +11469
  vrijdag 17 november 2017 om 18:33
  Blijkbaar al goede vriendjes die het goed met elkaar kunnen vinden ? Zou er dan toch wellicht een overstap richting Brugge in het verschiet zijn ....?
  Vind ik leuk
  Lunam +1451
  vrijdag 17 november 2017 om 20:51
  Met alle respect voor Vancrombrugghe maar waarom zou Club deze keeper willen aantrekken als ze al met Hubert-Horvath en Butelle zitten, welke meerwaarde? Zet Horvath in de goal en basta, was toch al ehle tijd de bedoeling is jong en zal nog flaters en saves doen, hoort erbij..
  Vind ik leuk
  zaterdag 18 november 2017 om 07:40
  Akkoord. Maar toch niet teveel meer en 't mag geen 3 maanden meer duren. Anders is een echte nr1 prioriteit nr 1 ☺️. Alhoewel als je ziet wat ze bij de concurrentie in doel hebben, rsca bv, ook miserie troef boeckx en Sels pff
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws