Makelélé blundert meteen: Is Antwerp ook niet van trainer veranderd?

  Makelélé blundert meteen: "Is Antwerp ook niet van trainer veranderd?"

  vrijdag 17 november 2017 om 17:31

  KAS Eupen legt haar lot in de handen van Claude Makelélé. De gewezen topvoetballer moet de ploeg uit de Oostkantons wegloodsen van de laatste plaats in de rangschikking. Op zijn kennis van de Belgische competitie zal hij in het begin wel niet moeten teren ...

  Op zijn eerste persconferentie viel Makelélé behoorlijk door de mand: veel kent hij nog niet van ons voetbal. "Wat ik weet over Antwerp? Niets", tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van de eerlijke Fransman. "Dat moet ik nog ontdekken, maar voetbal is universeel. Mijn staf heeft hen grondig bestudeerd. Zijn ze ook niet van trainer veranderd?", ging hij de mist in, waarna hij zich herpakte. "Oh, Bölöni is hun trainer! Die ken ik goed. Een grote naam, met veel ervaring en voetbalkennis! Ik heb veel respect voor hem."

  "Logischerwijs heb ik door tijdsgebrek vooral gefocust op mijn eigen ploeg", praat de kersverse trainer zijn flater goed. "De spelers moeten goed weten wat er van hen verwacht wordt. Maar het is ook belangrijk om voldoende informatie over de tegenstander te geven en dat doen we ook. De individuele kwaliteit is er. Zaterdag wil ik vooral een verandering in mentaliteit zien. Dan zullen de resultaten wel volgen", maakt hij zich sterk.

  Poll

  Zal Eupen zich redden?

  (203 stemmen)

  Plaats een reactie

  vrijdag 17 november 2017 om 18:19
  Tenzij Makelélé meer weet......
  Vind ik leuk
  Patfey +5207
  vrijdag 17 november 2017 om 19:54
  Eigenlijk zijn ze van trainer veranderd, in het tussenseizoen :).
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws