Hoeft Club niets te vrezen van Clement? Tegen Standard en Gent was het minder

Hoeft Club niets te vrezen van Clement? "Tegen Standard en Gent was het minder"

vrijdag 17 november 2017 om 16:57

Voor Philippe Clement staat zondag ongetwijfeld dé match van het jaar op het programma. Dan trekt zijn Waasland-Beveren naar Club Brugge, waarbij Clement zowat zijn hele carrière uitbouwde. De Antwerpenaar geeft toe dat het duel speciaal is voor hem.

"Dit is geen wedstrijd zoals een andere, zeker niet", zegt hij in gesprek met Sporza. "Mijn terugkeer naar Jan Breydel is een beetje thuiskomen, hoewel ik me in Beveren ook zeer goed thuis voel. Ik zit 25 jaar in het profvoetbal en zat zestien jaar bij Club Brugge. Dat zegt genoeg. We hebben een sterke band. Dit voelt aan als een wedstrijd tegen een broer. Het wordt een wedstrijd met veel respect, maar ook een duel dat je wil winnen."

"Naar wie of wat ik het meest uitkijk? Naar mijn eigen ploeg. Dat blijft de prioriteit. We willen iets laten zien op verplaatsing tegen een topclub. Dat hebben we tegen AA Gent en Standard minder gedaan. Dat is de volgende stap die mijn spelers moeten kunnen zetten. Ik ben benieuwd of ze hun voet kunnen zetten naast de club die momenteel het beste team is in deze competitie", besluit Clement benieuwd.

Poll

Kan Clement stunten in Jan Breydel?

(109 stemmen)

Plaats een reactie

Toca +16879
vrijdag 17 november 2017 om 17:25
Kans lijkt me niet groot maar alles kan anders kunnen ze beter in beveren blijven he.
Vind ik leuk
freeman +5783
vrijdag 17 november 2017 om 17:29
Match om naar uit te kijken . Hopelijk een lekker duel , maar denk dat Club toch aan het langste eind zal trekken ......! Zullen hopelijk verder thuis weinig punten meer laten liggen !
Vind ik leuk
zaterdag 18 november 2017 om 07:41
Geen!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Hoeft Club niets te vrezen van Clement? "Tegen Standard en Gent was het minder"