Standard blijft zelfkritisch: Regelmaat tonen, we moeten de zeges aaneenrijgen

Standard blijft zelfkritisch: "Regelmaat tonen, we moeten de zeges aaneenrijgen"

17-11-2017 16:39

Standard Luik is één van die teams die liever geen interlandbreak te verwerken had gekregen. De Rouches presteerden de weken voordien immers bijzonder sterk, al werd hun reeks doorbroken door een 1-0-nederlaag bij AA Gent. Luis Pedro Cavanda blijft dan ook realistisch.

De vleugelverdediger heeft een vaste basisplaats verworven onder Ricardo Sa Pinto, maar wil progressie blijven boeken als team. "Collectief gezien moeten we meer regelmaat tonen", vertelde hij op een persconferentie. Ambitieus blijven de Luikenaars wel. "We moeten de overwinningen aaneenrijgen", klinkt het bij Cavanda. In oktober zetten hij en zijn ploeggenoten nog een tien op twaalf neer. 

Ze krijgen dit weekend KV Oostende voor de kiezen. De Kustboys zijn net als Standard aan een opmars bezig. Na de nederlaag in Gent houden de Rouches zelfs opnieuw rekening met KVO in de strijd om Play-Off 1. "We mogen die nederlaag onze positieve dynamiek niet laten stoppen. We moeten directe tegenstanders kloppen om opnieuw op te klimmen in het klassement", besluit Cavanda.