Uitzonderlijke Ibrahimovic verrast: zaterdag rentree bij Manchester United

Uitzonderlijke Ibrahimovic verrast: zaterdag rentree bij Manchester United

17-11-2017 15:11
1

Fantastisch nieuws vanaf Old Trafford: Zlatan Ibrahimovic staat voor een rentree bij Manchester United. Dat bevestigt José Mourinho vrijdag. Romelu Lukaku krijgt er ineens een straffe concurrent bij.

Ibrahimovic maakt deel uit van de wedstrijdselectie voor de thuiswedstrijd tegen Newcastle United, onthult Mourinho. Dat is een verrassing, want de Portugese manager van Manchester United zei eerder nog dat de Zweedse spits op z'n vroegst rond de kerstdagen terug zou keren.

"De geblesseerde spelers hebben de laatste weken hard aan hun herstel gewerkt. Ook de jongens die een zware blessure hebben opgelopen zijn er klaar voor", aldus Mourinho op de clubsite. Hij geeft daarmee de voorzet op de rentree van Ibrahimovic. Op de vraag wie er terugkeren, antwoordt hij: "Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba en Marcos Rojo."

Ibrahimovic werkte de laatste maanden hard aan zijn herstel, nadat hij in april een kruisbandblessure opliep. Die revalidatie duurde uiteindelijk niet langer dan zeven maanden. Pogba moest twee maanden missen, terwijl Rojo ook zeven maanden uitgeschakeld was door een gescheurde kruisband.