BILD: 'Aubameyang kwam met eigen camerateam trainingsveld op'

BILD: 'Aubameyang kwam met eigen camerateam trainingsveld op'

17-11-2017 13:45

Peter Bosz laat Pierre-Emerick Aubameyang buiten de wedstrijdselectie van Borussia Dortmund voor de uitwedstrijd tegen VfB Stuttgart, zo werd deze week bekend. De Gabonese topschutter blijkt wel heel bont te hebben gemaakt.

Aubameyang was donderdag 35 minuten te laat voor de afsluitende training, waarop Bosz besloot in te grijpen. Los van het feit dat hij al vaker is aangesproken op zijn problemen om op tijd te komen, zorgde Aubameyang eerder deze week al voor irritatie bij Bosz. Dat meldt BILD.

Woensdag kwam de spits met een camerateam het trainingsveld van Dortmund op voor een shoot met Red Bull. Daar had hij geen toestemming voor. De in verlegenheid gebrachte Bosz laat het volgens BILD niet toe dat Aubameyang zijn eigen regels maakt en kon niet anders dan ingrijpen.

In de tussentijd zit de hoofdrolspeler vol vraagtekens thuis. "Na Milaan kon ik de straf en de schorsing begrijpen, omdat ik de afspraken niet was nagekomen", vertelde hij donderdag aan BILD. "Dit keer begrijp ik het werkelijk niet. Ik wilde niet te laat komen."