Vanderhaeghe wil Andrijasevic brengen, maar stuit weer op probleem

Vanderhaeghe wil Andrijasevic brengen, maar stuit weer op probleem

17-11-2017 13:30
2

Yves Vanderhaeghe moet het komend weekend met AA Gent opnemen tegen Lokeren. De trainer van AA Gent hoopt dat hij binnenkort een extra troef op tafel kan gooien: Franko Andrijasevic.

De Kroaat is volgens Vanderhaeghe op de goede weg bij AA Gent. "Andrijasevic? Sinds ik hier ben, is hij fit. Dat is ooit anders geweest. Hij scoorde al vlot bij de beloften. Ook twee keer tegen NAC. Je ziet dat hij goed positie kiest. Daarvoor is hij hier ook gekomen."

Vanderhaeghe vindt dat hij dicht bij een basisplaats staat. "We gaan zien of we hem eens kunnen laten starten want we hebben veel aanvallend talent en we zitten nog steeds met het beperkte aantal Belgen dus dat maakt het wat moeilijk om hem direct te brengen."

De trainer van Gent schrijft hem nog lang niet af. "Hij werkt hard en je ziet dat hij vaak sneller denkt dan de rest. Hij heeft niet die dribbel maar wel snelheid van denken waardoor hij de bal soms te snel inspeelt. Als we de bal meer in de ploeg kunnen houden en hem in positie kunnen brengen, komt het wel goed."