Haalt Vanhaezebrouck speler uit vergeetput? Misschien morgen

  Haalt Vanhaezebrouck speler uit vergeetput? "Misschien morgen"

  vrijdag 17 november 2017 om 13:00

  Hein Vanhaezebrouck heeft al zijn persconferentie gegeven voor de clash met Moeskroen van zaterdagavond. Daarin ging het onder meer ook over Robert Beric, de Sloveense spits die nooit speelt onder hem. Nu Teodorczyk geschorst is kan hij hopen.

  Vanhaezebrouck beschikt momenteel over drie centrumaanvallers, maar is toch niet helemaal tevreden. "Van onze drie spitsen is Teodorczyk waarschijnlijk degene die potentieel het meest bezit om te spelen bij Anderlecht. Dat heeft hij vorig seizoen ook bewezen, maar nu zit hij in een minder moment. Je geeft hem dan vertrouwen, maar dat was moeilijk en lukte niet."

  "Tegen Club Brugge hebben we dan voor Harbaoui gekozen, die was eerder ook al goed ingevallen tegen Zulte Waregem. Ik heb dan drie spitsen, maar het zijn allemaal dezelfde types: ik kan niet én Harbaoui én Beric de kans geven, misschien komt het moment van Beric nog. Misschien morgen of in de komende weken. Dan moet hij iedereen overtuigen van zijn kwaliteiten."

  Vanhaezebrouck geeft wel aan dat hij niet ontevreden is over Harbaoui. "Harbaoui heeft hard gewerkt en moet daarmee blijven doorgaan. Hij wil zich tonen en heeft capaciteiten, hij heeft een grote motor. Ik verwacht van hem dat hij dat elke keer doet."

  Vertrekkers?
  Inmiddels hebben een aantal spelers wel al aangegeven dat ze aan vertrekken denken. "Als januari in zicht komt heb je altijd jongens die dat denken. Op het einde van het seizoen denken ze dat ook. Dat is elk jaar zo, bij iedere club. Als je spreekt over een naam of vier in een volledige selectie, dan is dat niet veel."

  Plaats een reactie

  Rimka96 +1047
  vrijdag 17 november 2017 om 14:52
  Geef hem een kans morgen, zo weten we metéén wat we in de kuip hebben é. Ik ben echt benieuwd... en dan kan VP 5artikels over de keuze van HVH en Beric plaatsen en kunnen we vettige discutie's voeren
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +14902
  vrijdag 17 november 2017 om 15:35
  Daar doen we het voor hé ;)
  Vind ik leuk
  Patfey +5207
  vrijdag 17 november 2017 om 15:34
  Teo “nu” in een slecht moment? Al heel 2017, ja, in feite van zodra hij aangekocht ipv gehuurd was...
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +14902
  vrijdag 17 november 2017 om 15:36
  Beric heeft nog niet echt een deftige kans gekregen, dus een 'miskoop' kan je hem onmogelijk noemen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws