Uitspraken Joos en Vandenbempt schokken trainer: Was er niet goed van

Uitspraken Joos en Vandenbempt schokken trainer: "Was er niet goed van"

17-11-2017 08:35
8

Bij Lierse loopt momenteel één van de meest opvallende figuren van het Belgische voetbal rond. De 25-jarige Will Still is interimtrainer bij de Pallieters. Hij houdt er enkele opvallende methodes op na, zoals gevloek bij tactische besprekingen. In Extra Time kwam er daarop veel kritiek.

Onder andere Filip Joos en Peter Vandenbempt hadden het niet zo begrepen op de manier van werken van Still. Die kritiek bereikte de jonge trainer ook. "Toen dacht ik: amai, werkt het zo? Het was een reality check", zegt Still in Het Nieuwsblad.

"Ik was daar twee à drie dagen niet goed van, eigenlijk. Waarom praten die mensen zo over mij? dacht ik. Maar goed, dat is de voetbalwereld. Ik heb eruit geleerd. Wat? Dat ik de volgende keer beter geen camera's toelaat in de kleedkamer", lacht hij.

"Eerlijk op dat moment waren dat volgens mij wel de juiste woorden om binnen een kleedkamer - én niet daarbuiten - de spelers te raken. En dat is ook gelukt. Dat hebben de resultaten bewezen. Alleen is het jammer dat Extra Time die scheldwoorden uitlichtte en zat te bespreken …"