Veertienvoudig Italiaans international klaar met voetbal: Liever bier dan geld

  Veertienvoudig Italiaans international klaar met voetbal: "Liever bier dan geld"

  donderdag 16 november 2017 om 18:22

  Pablo Osvaldo heeft geen enkele spijt van zijn beslissing om het topvoetbal vaarwel te zeggen. De veertienvoudig Italiaans international hing een jaar geleden zijn schoenen aan de wilgen en legde zich vervolgens toe op de muziek.

  De in Argentinië geboren spits werd in mei 2016 ontslagen door Boca Juniors, nadat hij had gerookt in de kleedkamer. "Ik kreeg nog aanbiedingen vanuit China en enkele Champions League-clubs, maar ik kon het niet meer opbrengen. Ik begon het spelletje waar ik altijd van gehouden had, te haten. Bovendien heb ik liever asado (Argentijnse barbecue, red.) en bier dan geld", laat hij weten aan La Gazzetta dello Sport.

  Osvaldo is tegenwoordig frontman van een band, genaamd Barrio Viejo Blues en heeft nog een bizarre anekdote. "In december 2016 werd ik gebeld door Jorge Sampaoli, die toen trainer was van Sevilla. Hij zei me: Ik vraag niet veel van je, je mag binnen en buiten het veld alles doen wat je wil, maar ik heb nu een spits nodig. Ik antwoordde dat ik net op een festival stond. Hij zei toen: Helemaal vergeten! Dat mag je natuurlijk niet missen. Een gesprek tussentwee gekke mannen", lacht Osvaldo.

  Plaats een reactie

  ElPimpi +1077
  donderdag 16 november 2017 om 19:53
  Ik begrijp hem wel.... Om eerlijk te zijn: moest ik na een paar jaartjes voetballen een miljoen of 4 op mijn rekening staan hebben, zou ik er ook mee stoppen begot :-)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Veertienvoudig Italiaans international klaar met voetbal: "Liever bier dan geld"