Lazslo Bölöni heeft serieuze zorgen: Wat doen we fout in onze werking?

  Lazslo Bölöni heeft serieuze zorgen: "Wat doen we fout in onze werking?"

  donderdag 16 november 2017 om 17:15

  Royal Antwerp FC herneemt zaterdag de competitie met een verplaatsing naar Eupen. Coach Lazslo Bölöni kampt echter met een overvolle ziekenboeg en dat baart de Roemeen zorgen.

  Arslanagic, Sall, N’Diaye en Oulare liggen momenteel in de lappenmand. Er staat ook een groot vraagteken achter Owusu, maar die proberen ze echter nog klaar te stomen. "Het aantal geblesseerden baart me een beetje zorgen. We zoeken naar verklaringen", vertelde de Bölöni aan Het Nieuwsblad. "Wat doen we fout in onze werking? Doen de spelers iets fout? We zijn de analyse aan het maken."

  "Het gaat ook om problemen die spelers al hadden voor ze bij ons kwamen. Er kwam al een fysiektrainer bij en we hebben gekeken naar de manier van trainen en de manier van recuperatie. Die is ondertussen al aangepast. Maar het is wel een onderwerp dat ons bezighoudt. Ik wil niet constant zoeken naar dingen om te veranderen. Ik hou van stabiliteit", besloot de trainer van Antwerp.

  Plaats een reactie

  firedwarf +3142
  donderdag 16 november 2017 om 21:50
  nadeel is wel dat je met veel spelers zit die niet een volledige voorbereiding meegemaakt hebben met antwerp... Ook daar zal voor een stuk een reden moeten gezocht worden voor de overvolle ziekenboeg
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws