'Club Brugge volgt nog een sterkhouder van seizoensrevelatie'

'Club Brugge volgt nog een sterkhouder van seizoensrevelatie'

16-11-2017 09:16
1

Philippe Clement verricht in zijn eerste jaar als hoofdcoach uitstekend werk bij Waasland-Beveren. De Waaslanders bezetten momenteel de vijfde plaats in de Jupiler Pro League. Dat blijft niet onopgemerkt bij zijn ex-werkgever Club Brugge.

VoetbalPrimeur.be wist u eerder deze ochtend al te melden dat Blauw-Zwart grote belangstelling heeft in Ryota Morioka, de absolute sensatie van Waasland-Beveren. De Japanse international zou ook op de radar staan van Anderlecht. Het Laatste Nieuws weet dat Club Brugge naast Morioka ook Aleksandar Boljevic wordt gevolgd door Club. Dat liet de manager van Boljevic optekenen aan de krant.

Boljevic arriveerde in de zomer van 2016 bij Waasland-Beveren, nadat de Montenegrijn niet door wist te breken bij de Nederlandse topclub PSV. Boljevic had in het eerste seizoen geen vaste basisplaats, maar is niet weg te denken uit het elftal van Clement. Met amper twee treffers in 47 optredens zijn de cijfers echter ondermaats voor een aanvaller. Desondanks ziet koploper Club potentie in de 21-jarige Boljevic. Naar verluidt is hij ook opgevallen bij de scouts van OGC Nice en Slavia Praag. Een vertrek in januari ligt echter niet voor de hand. De sterkhouder verlengde deze week nog zijn contract tot medio 2021.