'Drie Franse clubs in de running voor voormalig topschutter van Anderlecht'

'Drie Franse clubs in de running voor voormalig topschutter van Anderlecht'

15-11-2017 17:00
7

Het seizoen 2017 – 2018 is nog niet het seizoen van Stefano Okaka. Bij het Engelse Watford is de voormalig aanvaller van Anderlecht op de dool. Toch kan hij rekenen op heel wat Franse interesse.

Volgens France Football zijn er liefst drie clubs uit de Ligue 1 die zich tijdens de aankomende transferperiode willen versterken met de Italiaanse aanvaller. Om welke clubs het gaat, zegt de Franse bron er niet. De ploegen willen Okaka tijdens de winter huren.

Naar verluidt volgen de Franse clubs hem al sinds zijn doortocht bij Anderlecht. In 2015 kwam Okaka in ons land terecht. In zijn eerste jaar kroonde de voormalig speler van onder meer AS Roma en Fulham zich tot topschutter van paars-wit. Aan het begin van het seizoen 2016 – 2017 had René Weiler hem niet meer nodig. Okaka trok naar het Engelse Watford.

In zijn eerste seizoen in de Premier League mocht Okaka nog regelmatig opdraven. Dit seizoen komt hij niet verder dan een bijrol bij de ploeg van Rode Duivel Christian Kabasele. Hij speelde slechts mee in twee Premier League-duels. In 63 minuten was Okaka wel goed voor één doelpunt (tegen Liverpool).