Martinez na krappe winst: Deze jongens waren outstanding

  Martinez na krappe winst: "Deze jongens waren outstanding"

  dinsdag 14 november 2017 om 23:23

  De Rode Duivels wonnen dinsdagavond met het kleinste verschil van Japan. Hoewel het een zege zonder al te veel glans was, reageerde bondscoach na de wedstrijd toch positief bij VTM.

  “Dit soort wedstrijd hadden we verwacht. Japan speelde erg dynamisch en wilde ons vooral niet in on spel laten komen. Maar daar hebben we goed op gereageerd. Ik vond enkele jongens outstanding vandaag. Chadli haalde een indrukwekkend niveau en ook Vermaelen was top”, reageerde de bondscoach verrassend positief.

  “Ik heb zeker veel goede zaken gezien. Zo hield Mignolet hier vandaag de nul en past Kabasele zich steeds meer aan aan de manier van spelen van onze ploeg. Waarom Depoitre en Januzaj niet gespeeld hebben? Ze hebben zeker goed getraind, maar ik kan helaas niet iedereen inpassen. We hebben veel geprobeerd en ik ben tevreden met de informatie die dat heeft opgeleverd.

  Lees meer over:Rode Duivels

  Plaats een reactie

  wesleyvb +923
  woensdag 15 november 2017 om 00:54
  NAINGOLAN MEENEMEN NAAR HET WK MARTINEZKE OF JE GAAT GEEN POTTEN BREKEN DAAR ! de eerste de beste ploeg die iet of wat op karakter en enthousiasme tegen ons speelt wint van ons! daarom heb je zelf wat karakter nodig in de ploeg en daar is Radja een voorbeeld in! Wales is daarin onze grootste les geweest, maar voor Martinezke precies niet!
  Vind ik leuk
  Bart Thijs +3530
  woensdag 15 november 2017 om 06:48
  Tevreden.... ze maken 1 goal na 1 flits.Daarvoor krasselen! Te weinig echte kansen..Met alle respect voor Japan maar op het WK zitten straffere ploegen.. er is veel gewisseld,wat niet bevorderlijk is voor het niveau maar 1e helft: veel goede wil maar te weinig in het algemeen..
  Mijn persoonlijke mening eh ;-)
  Vind ik leuk
  GBB +88
  woensdag 15 november 2017 om 10:05
  Amai, outstanding... Witsel ergerde ik me dood aan, als hij past naar voor is het perongelijk na een mindere controle. Chadli draaide de hele tijd terug naar achter en Kabasele was bijna de doodsteek voor een gelijkspel. Die Martinez ziet blijkbaar voetbal op een volledige andere manier in een voor ons nog niet ontdekte wereld.
  Vind ik leuk
  GT8 +503
  woensdag 15 november 2017 om 22:56
  Je kan niet verwachten dat Kabasele op hetzelfde niveau kan spelen als Alderweireld, Vertonghen, Kompany. Oke, hij maakte verdedigend 1(!!!) foutje wat slecht kon aflopen, maar zijn intercepties waren heeeel pro actief en een verademing na Mexico. Ciman Boyata hadden er miss 3 binnengekrege..
  Vind ik leuk
  Patfey +5296
  woensdag 15 november 2017 om 14:19
  Tiens, was er nog een andere match dan die welke ik op TV zag? Want Martinez zag duidelijk niet dezelfde match als ik :).
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws