Kompany dicht bij zoveelste comeback: “Elke blessure voelt aan als een mislukking”

Kompany dicht bij zoveelste comeback: “Elke blessure voelt aan als een mislukking”

14-11-2017 17:58
2

Vincent Kompany staat al sinds eind augustus aan de kant met een kuitblessure, maar de verdediger ziet eindelijk het licht aan het einde van de tunnel. De Rode Duivel staat dicht bij een comeback bij Manchester City.

Kompany liep de blessure op tijdens de interland tegen Gibraltar. De herstelperiode van enkele weken werd meermaals verlengd waardoor Kompany al bijna drie maanden aan de kant staat. Maar ondertussen staat de kapitein van de Citizens dicht bij een comeback. "Elke blessure voelt aan als een mislukking", vertelde Kompany aan Daily Mail.

Enkele critici beweerden dat er vanalles misliep bij de revalidatie, maar dat zijn leugens volgens de verdediger. "De revalidatie is goed geweest. Anders zou ik niet meer terugkeren. Je moet gewoon constant uitkijken naar verbetering. Ach, Ik ben een doorbijter en ik zal er wel geraken. Op dit moment, als ik mijn voetbalschoenen aantrek, voel ik me helder."

"Ik voel me goed. Net alsof ik geen blessure heb en dat geeft me zelfvertrouwen. Natuurlijk zou ik graag minder geblesseerd zijn, maar ik zou niets willen veranderen aan hoe ik me voel als ik terugkeer."