Kompany dicht bij zoveelste comeback: “Elke blessure voelt aan als een mislukking”

  Kompany dicht bij zoveelste comeback: “Elke blessure voelt aan als een mislukking”

  dinsdag 14 november 2017 om 17:58

  Vincent Kompany staat al sinds eind augustus aan de kant met een kuitblessure, maar de verdediger ziet eindelijk het licht aan het einde van de tunnel. De Rode Duivel staat dicht bij een comeback bij Manchester City.

  Kompany liep de blessure op tijdens de interland tegen Gibraltar. De herstelperiode van enkele weken werd meermaals verlengd waardoor Kompany al bijna drie maanden aan de kant staat. Maar ondertussen staat de kapitein van de Citizens dicht bij een comeback. "Elke blessure voelt aan als een mislukking", vertelde Kompany aan Daily Mail.

  Enkele critici beweerden dat er vanalles misliep bij de revalidatie, maar dat zijn leugens volgens de verdediger. "De revalidatie is goed geweest. Anders zou ik niet meer terugkeren. Je moet gewoon constant uitkijken naar verbetering. Ach, Ik ben een doorbijter en ik zal er wel geraken. Op dit moment, als ik mijn voetbalschoenen aantrek, voel ik me helder."

  "Ik voel me goed. Net alsof ik geen blessure heb en dat geeft me zelfvertrouwen. Natuurlijk zou ik graag minder geblesseerd zijn, maar ik zou niets willen veranderen aan hoe ik me voel als ik terugkeer."

  Poll

  Gaat Kompany mee naar het WK?

  (968 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bart Thijs +3295
  dinsdag 14 november 2017 om 18:05
  Hij blijft een leider en ja, een van de betere verdedigers. Jammer dat hij om de 40min 3 maanden out is! Maar Martinez pakt hem wel mee, dat is zeker!
  Vind ik leuk
  Na +114
  dinsdag 14 november 2017 om 18:23
  Zegt hij dat ook iedere keer hij zijn vorstelijk weekloon ontvangt van de lokale ziekenkas, Manchester City?
  Vind ik leuk
  Toca +33047
  dinsdag 14 november 2017 om 18:28
  Dat heeft er volgens mij niks mee te maken, zijn loon. Je kan kompany weinig verwijten vind ik. Op en top prof.
  [Reactie gewijzigd op dinsdag 14 november 2017 om 18:29]
  Vind ik leuk
  TP17 +598
  dinsdag 14 november 2017 om 18:50
  Als deze grote meneer nu eens vier weken fit kan zijn tussen midden juni en midden juli, mag hij daarna gaan genieten van zijn centjes :)
  Vind ik leuk
  Carloske +154
  dinsdag 14 november 2017 om 19:52
  Als er nu es een op en top prof rondloopt, met fantastisch veel talent en flair en verstand, dan zal het toch wel Kompany zijn zeker.

  Ist zijn schuld dat hij zoveel verdient? Het enige wat je hem kunt verwijten - volgens mij toch - dat hij bij zijn verhuis naar Engeland te veel in het krachthonk gezeten heeft.

  Zijn lichaam heeft daar gewoon slecht op gereageerd.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Kompany dicht bij zoveelste comeback: “Elke blessure voelt aan als een mislukking”