Bölöni riskeert fikse boete: Ik zeg gewoon wat ik denk, mag dat nog?

  Bölöni riskeert fikse boete: "Ik zeg gewoon wat ik denk, mag dat nog?"

  dinsdag 14 november 2017 om 17:44

  Er hangt Antwerp-coach Lazslo Bölöni een boete van 500 euro boven het hoofd voor zijn uitspraken over de scheidsrechter na de thuiswedstrijd tegen Standard. De Roemeense trainer zelf reageerde furieus na de uitspraak van de Geschillencommissie.

  "Ik begrijp niet waarom ik voor deze commissie moet verschijnen", vertelde Bölöni tegenover Sporza. De trainer van Antwerp kreeg het tijdens de match tegen Standard (1-3) meermaals aan de stok met ref Bram Van Driessche. Toen Bölöni in de 63e minuut een tweede bal op het veld trapte, was de maat vol voor Van Driessche. De Roemeen werd naar de tribunes gestuurd.

  Het Bondsparket had op basis van het scheidsrechtersrapport al een boete van 1.000 euro gevorderd, waarvan 500 euro met uitstel. Bölöni kreeg ook al een boete van 5.000 euro opgelegd door de Pro League.  "Ik heb na de match gezegd dat scheidsrechters moeilijk omkunnen met de druk bij grote clubs", reageerde de Roemeense coach na de uitspraak.

  Idiote discussie
  "Daarna heb ik gezegd dat Standard cadeautjes kreeg tijdens de wedstrijd. Als de scheidsrechter een situatie verkeerd beoordeelt, krijgt de tegenstander dan geen cadeau? Dat is toch niet zo moeilijk te begrijpen? Dat de procureur daaruit concludeert dat de grote clubs de ref omkopen, dat is een brug te ver. Het is zo'n idiote discussie dat ik me opjaag."

  "Ik wil als een gelijke behandeld worden. Er zijn drie andere trainers die veel ernstigere uitspraken hebben gedaan. Ik zeg gewoon wat ik denk, mag dat nog? Ik kom uit een regio die het communisme heeft gekend, dus ik kan me probleemloos aanpassen als het dat is wat jullie willen", besloot de Antwerp-coach.

  Plaats een reactie

  1880 +275
  dinsdag 14 november 2017 om 18:03
  Bölöni rulez!! Die Portugese pannekoek Sao Pinto met zijn “dramaqueenerij” en degoutant gedrag ... had dan al lang vd dug out en van de voetbalvelden moeten verbannen zijn, maar ja .....
  Vind ik leuk
  firedwarf +3028
  dinsdag 14 november 2017 om 18:24
  Held!
  Vind ik leuk
  Patfey +5075
  dinsdag 14 november 2017 om 22:50
  Antwoord : neen. In Engeland was de boete het tienvoudige.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Bölöni riskeert fikse boete: "Ik zeg gewoon wat ik denk, mag dat nog?"