'Als ik niet voorgelogen ben, heeft Messi al een contract getekend'

  'Als ik niet voorgelogen ben, heeft Messi al een contract getekend'

  dinsdag 14 november 2017 om 16:46

  Fans van FC Barcelona kunnen rustig slapen: Lionel Messi heeft inmiddels zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij de Catalaanse grootmacht. Javier Tebas, voorzitter van de Primera Division, zeidat dinsdag tijdens een bijeenkomst met Spaanse media. 

  Maanden geleden al kwamen Messi en Barça tot een mondeling akkoord over een nieuwe verbintenis. Het huidige contract van de Argentijnse superster loopt op het einde van het seizoen af. De afgelopen tijd bleef het verdacht stil rondom de contractverlenging van Messi. Dat baarde zorgen bij de achterban van Barça, aangezien de daadwerkelijk handtekening van de topscorer nog ontbrak. 

  Messi heeft zijn krabbel echter allang gezet, weet Tebas. Barça moet het nieuws alleen nog naar buiten brengen. Waarschijnlijk wacht de vice-kampioen van Spanje op het juiste moment. "Messi heeft zijn verbintenis vernieuwd. Contracten zijn officieel wanneer ze getekend zijn en niet wanneer naar buiten wordt gebracht dat ze getekend zijn", stelt Tebas. 

  "Messi heeft bijgetekend bij Barcelona. Als ik niet voorgelogen ben, heeft Messi getekend." Onduidelijk is nog met hoeveel seizoenen het contract van de dertigjarige linkspoot verlengd wordt. 

  Plaats een reactie

  dethklok28 +4490
  dinsdag 14 november 2017 om 17:07
  Als als als. Breng het naar buiten PALJAS.
  normaal doe je alles zo ceremonisch. Tekenen voor de pers. En nu niets...
  Ik geloof niets van wat jullie zeggen. Ik wil de handtekening zien!
  Vind ik leuk
  Bart Thijs +3295
  dinsdag 14 november 2017 om 21:35
  Waarom niet naar Engeland ofzo? Weg uit die comfortzone..
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Als ik niet voorgelogen ben, heeft Messi al een contract getekend'