Doet Club nieuwe poging voor JPL-uitblinker? We moeten realistisch zijn

Doet Club nieuwe poging voor JPL-uitblinker? "We moeten realistisch zijn"

14-11-2017 13:45
6

Club Brugge wilde deze zomer naar verluidt al een flinke slag slaan met een bod van drie miljoen euro op Ryota Morioka. De Japanner gooide toen al hoge ogen bij Waasland-Beveren. Daar weten ze dat Morioka bijzonder moeilijk te houden is.

Preses Dirk Huyck maakt zich geen illusies: Morioka gaat niet lang op de Freethiel blijven spelen. "We moeten realistisch zijn. We zullen de situatie bekijken in december. We willen met de club een goed seizoen spelen en ik denk dat hij ook heel tevreden is van onze club. Ik hoop dat hij blijft tot het einde van het seizoen en dat hij mee mag naar de Wereldbeker. Dat zou fantastisch zijn", vertelt hij bij Sporza.

Ook trainer Philippe Clement mikt op een transfer in de zomer. "We willen allemaal dat hij tot het einde van het seizoen blijft. De club, ik en Morioka ook zijn daarvan overtuigd. Als hij op deze manier blijft voortdoen, is het voor een club als Waasland-Beveren een utopie om hem langer te houden. Maar dan is het een win-winsituatie voor alle partijen."