Het einde van Duchâtelet: 'Zakenman is voetbalmoe en verkoopt clubs'

  Het einde van Duchâtelet: 'Zakenman is voetbalmoe en verkoopt clubs'

  dinsdag 14 november 2017 om 09:06

  STVV staat op het punt om verkocht te worden aan het Japanse DMM.com. Roland Duchâtelet neemt dan toch afstand van 'zijn' ploeg. Opvallend, want hij heeft nog andere clubs in de portefeuille zitten. Al lijkt dat niet meer voor lang te gaan zijn.

  De kans is groot dat we de inmiddels zeventigjarige zakenman niet veel meer in de voetbalwereld te zien zullen krijgen. Volgens Het Nieuwsblad is Duchâtelet voetbalmoe geworden. Hij is dan ook van plan om al de clubs in zijn portefeuille in korte tijdspanne te verkopen.

  STVV is de eerste die verkocht raakt. Er werd door Japanse investeerders een goede prijs geboden op de Limburgse club. De Kanaries zouden deze week nog in handen komen van het Japanse DMM.com. Ook de andere clubs van Duchâtelet; Charlton Athletic, Carl Zeiss Jena en Alcorcon staan in de aanbieding. Hij moet enkel nog een juiste overnemer, of juiste prijs, vinden voor die clubs.

  Plaats een reactie

  dinsdag 14 november 2017 om 09:32
  Goei nieuws. En nu in de wintermaanden eens 2 a 3 gerichte versterkingen doen ipv de beste spelers te verkopen. En dan zit PO1 binnen de mogelijkheden
  Vind ik leuk
  RAFC4000 +566
  dinsdag 14 november 2017 om 09:35
  het werd hoog tijd. Een man die niks in het voetbal te zoeken had of heeft. Hij heeft toch maar mooi 15 jaar zijn zakken gevuld ten koste van traditieclubs als Standard, Carl Zeiss Jena en Charlton Athletic. Met het geld dat hij ter beschikking heeft had hij op zijn minst het tienvoud kunnen terugverdienen als hij had geinvesteerd in Charlton, een potentiele PL kandidaat, of zelfs Jena, die kunnen zeker in de 2de bundesliga mee en dan speelt ge toch ook geregeld voor 40000 man
  Vind ik leuk
  azerty +1378
  dinsdag 14 november 2017 om 09:51
  Dat noemt men dan zaken doen.
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +14321
  dinsdag 14 november 2017 om 10:27
  Weg met die figuren die puur aan hun portefeuille denken, maar die 0,0 met voetbal te zien hebben. Ciao adios!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Het einde van Duchâtelet: 'Zakenman is voetbalmoe en verkoopt clubs'