Buitenkans voor Belgische clubs? 'Odjidja vreest voor zijn veiligheid'

Buitenkans voor Belgische clubs? 'Odjidja vreest voor zijn veiligheid'

14-11-2017 07:30

Sportief gaat het hem voor de wind, maar extrasportief heeft Vadis Odjidja het toch moeilijker in Griekenland. De middenvelder denkt na een half jaar al aan een vertrek bij Olympiakos.

Volgens Het Nieuwsblad vreest de middenvelder voor zijn veiligheid na een inbraak in zijn huis. Odjidja keerde afgelopen weekend terug naar huis, maar zag al snel dat er ingebroken werd in zijn huis. Er zouden juwelen en cash geld gestolen geweest zijn.

De materiële schade is groot, maar de emotionele schade is het grootst. De middenvelder is hard geschrokken en vreest voor de veiligheid van hem, zijn vriendin en zijn vijf maanden oude dochtertje. Het is niet de eerste keer dat een speler van Olympiakos het slachtoffer is van een inbraak. Enkele weken geleden was er ook een poging tot inbraak bij Silvio Proto. Vooral de buitenlandse spelers van de club lijken het doelwit te zijn.

Olympiakos zou de speler alleszins niet graag willen verliezen. Odjidja is een onbetwistbare basisspeler bij de club en heeft er nog een contract voor 2,5 jaar. Het is nog maar de vraag of Odjidja ook in Griekenland wil blijven.