Doorbraak: Club-hooligan die driewieler vernielde zit in de cel

Doorbraak: Club-hooligan die driewieler vernielde zit in de cel

13-11-2017 20:55
5

Maandagmiddag raakte bekend dat drie hooligans van Club Brugge zijn opgepakt in de nasleep van Club Brugge - Antwerp. Het trio was betrokken in rellen na de match. Een van hen zou ook het vervoermiddel van de mindervalide Peter Depover hebben vernield.

Het Nieuwsblad weet dat één van de opgepakte hooligans waarschijnlijk ook te maken heeft met die zaak. Het gaat om de dertigjarige Kevin D. uit Zedelgem. Hij wordt aangehouden voor bendevorming, weerspanningheid en vernieling.

Ook de twee andere aangehoude verdachten zijn West-Vlamingen. Daarbij valt ook Bjorn F. (35) op, een man uit Oostkamp. Hij is ook verdachte in het onderzoek naar een vechtpartij na de Europese clash met Napoli. De derde verdachte is Brian V. (23), die ook al inbreuken op de Voetbalwet op zijn kerfstok heeft. 

Het verhaal rond Peter Depover kreeg gelukkig nog een happy end. Door crowdfunding kon hij zich al snel een nieuw vervoersmiddel aanschaffen. Vrijdag wordt beslist of Kevin D. en zijn twee kompanen ook aangehouden blijven.