Ceulemans geeft Rode Duivel stilaan op: Durf niet over hem te praten

Ceulemans geeft Rode Duivel stilaan op: "Durf niet over hem te praten"

13-11-2017 20:30
1

Jan Ceulemans zag net als de rest van de Belgische fans dat de noodverdediging van de Rode Duivels niet functioneert. Vooral Dedryck Boyata en Laurent Ciman gingen af tegen Mexico. Ceulemans weet echter niet of we in Rusland kunnen rekenen op de sterkste defensie.

Ceulemans hoopt dat de sterkhouders achterin fit geraken voor dat WK. "De jongens die nu gespeeld hebben zijn niet slecht, maar de jongens die niet gespeeld hebben zijn beter. Toby Alderweireld en Jan Vertonghen zijn geblesseerd, over Vincent Kompany durf ik zelfs nog niet te praten voor het WK en Thomas Vermaelen moet wedstrijdritme opdoen. Op het EK in Frankrijk tegen Wales vlogen we eruit met meer geblesseerden", vertelt hij aan Het Belang Van Limburg.

Drie of vier verdedigers maakt volgens Ceulemans niet veel uit. "We moeten nu ook met scherp beginnen te schieten op onze driemansverdediging. Onder Marc Wilmots speelden we met vier verdedigers en was het ook niet goed. Er moeten achterin gewoon goede afspraken gemaakt worden."