Nilis onder de indruk van Rode Duivel: Hij had toen al de kwaliteiten

  Nilis onder de indruk van Rode Duivel: "Hij had toen al de kwaliteiten"

  maandag 13 november 2017 om 19:35

  Romelu Lukaku vindt dat Luc Nilis de beste Belgische spits aller tijden is. Maar het respect tussen beide heren is blijkbaar wederzijds. Het Laatste Nieuws ging op zoek naar een reactie bij Nilis en die liet zich op zijn beurt lovend uit over Lukaku.

  "Ik ben onder de indruk van wat hij bij Manchester United doet", vertelde Nilis. "Maar dat was ik ook al toen hij nog bij Everton speelde. Toen had hij al de kwaliteiten om de absolute nummer één te zijn in de spits bij de Rode Duivels."

  "Ik heb hem ook altijd wel gevolgd. Als ik zie dat United op voorsprong is gekomen in een wedstrijd, denk ik meteen dat Romelu hem wel zal hebben gemaakt. Hij heeft nu eenmaal de kwaliteiten om beslissend te zijn in de zestien meter."

  Nilis was in de wolken met het compliment van Lukaku, die hem de beste Belgische spits aller tijden noemt. Ik vind het heel mooi dat zo iemand mij op één zet in de ranglijst van Belgische spitsen aller tijden. Maar wat mij betreft, hoeft hij niet te wachten tot hij zelf topschutter is geworden in de Premier League. Hij mag zich van mij nu al op één zetten."

  Lees ook: Bescheiden Lukaku: ''Ik ben niet de beste spits die België ooit had''

  Plaats een reactie

  Prpldynmt +5176
  maandag 13 november 2017 om 19:46
  Wat zou er wel niet van Nilis geworden zijn indien hij niet geblesseerd was geraakt? Zelfs dikke Ronaldo heeft ooit gezegd dat Nilis de beste speler was waarmee hij ooit heeft gespeeld.
  Vind ik leuk
  dethklok28 +4527
  maandag 13 november 2017 om 21:27
  Niet zo heel veel meer. Was 32 denk ik toen hij zich blesseerde en speelde bij Aston Villa als ik mij niet vergis. Dus prijzen zouden er niet meer komen. Die transfer was omdat hij een keer in Engeland wilde spelen. Had hem wel graag wat langer in Engeland gezien. 3 wedstrijden was wat weinig. Wel mooie goal gemaakt.

  Maar zijn beste periode zou achter hem geweest zijn.
  Vind ik leuk
  dinsdag 14 november 2017 om 11:46
  Niet akkoord!
  Vind ik leuk
  TP17 +598
  maandag 13 november 2017 om 20:00
  Nilis was geweldig, maar een vergelijking met Lukaku gaat helemaal niet op. Totaal verschillende spelers!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Nilis onder de indruk van Rode Duivel: "Hij had toen al de kwaliteiten"