Nilis onder de indruk van Rode Duivel: Hij had toen al de kwaliteiten

Nilis onder de indruk van Rode Duivel: "Hij had toen al de kwaliteiten"

13-11-2017 19:35
3

Romelu Lukaku vindt dat Luc Nilis de beste Belgische spits aller tijden is. Maar het respect tussen beide heren is blijkbaar wederzijds. Het Laatste Nieuws ging op zoek naar een reactie bij Nilis en die liet zich op zijn beurt lovend uit over Lukaku.

"Ik ben onder de indruk van wat hij bij Manchester United doet", vertelde Nilis. "Maar dat was ik ook al toen hij nog bij Everton speelde. Toen had hij al de kwaliteiten om de absolute nummer één te zijn in de spits bij de Rode Duivels."

"Ik heb hem ook altijd wel gevolgd. Als ik zie dat United op voorsprong is gekomen in een wedstrijd, denk ik meteen dat Romelu hem wel zal hebben gemaakt. Hij heeft nu eenmaal de kwaliteiten om beslissend te zijn in de zestien meter."

Nilis was in de wolken met het compliment van Lukaku, die hem de beste Belgische spits aller tijden noemt. Ik vind het heel mooi dat zo iemand mij op één zet in de ranglijst van Belgische spitsen aller tijden. Maar wat mij betreft, hoeft hij niet te wachten tot hij zelf topschutter is geworden in de Premier League. Hij mag zich van mij nu al op één zetten."

Lees ook: Bescheiden Lukaku: ''Ik ben niet de beste spits die België ooit had''