Onenigheid bij de Rode Duivels? ''Haaks op wat De Bruyne zei''

Onenigheid bij de Rode Duivels? ''Haaks op wat De Bruyne zei''

maandag 13 november 2017 om 18:26

Vanwege de straffe uitlatingen van Kevin De Bruyne werd er maandag vol belangstelling uitgekeken naar de persbabbel van de Rode Duivels. Peter Vandenbempt was uiteraard van de partij en gaf zijn visie.

De Bruyne zette bondscoach Roberto Martinez in een slecht daglicht door openlijk kritiek te uiten op de tactiek tegen Mexico (3-3). Thomas Meunier schoof maandag naast Martinez aan en nam het juist op voor de Spanjaard. Meunier vindt dat er wat hem betreft geen reden is om het 3-4-3 systeem in twijfel te trekken

Zijn mening staat daarmee haaks op die van De Bruyne, zo merkt Vandenbempt op. De analist heeft daar wel een verklaring voor. ''Ik moet hier bij opmerken dat dit een systeem is waarbij Meunier 100 procent tot zijn recht komt, denk maar aan zijn doelpunten en assists in deze campagne. Hij spreekt dus ook wel een klein beetje voor zijn eigen winkel'', oordeelt Vandenbempt.

Lees ook: Martinez blijft kalm onder uithaal De Bruyne: ''Niet respectloos''

Plaats een reactie

VeeDeeVee +6255
maandag 13 november 2017 om 18:38
Moest de bondscoach naast mij zitten zou ik hem ook verdedigen hoor..
Vind ik leuk
maandag 13 november 2017 om 18:57
Meunier is niet voor niks een verdediger.
Vind ik leuk
stama +368
dinsdag 14 november 2017 om 11:32
Dat geeft de verhoudingen weer tussen de spelersclans.... DB heeft die spielerij niet nodig. Kom op het veld om te winnen en doet uw werk. Het zou me niet verwonderen moest DB afhaken voor het WK. die heeft dat niet nodig om zich in de picture te spelen. Trouwens maak U maar niet teveel illusies over het WK. Ik zou ze eens willen zien spelen tegen de Zweden....over mijn lijk zeggen die mannen. Die ploegen spelen met een andere ingesteldheid, net daar nijpt het schoentje.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Onenigheid bij de Rode Duivels? ''Haaks op wat De Bruyne zei''