Courtois: Ik weet wie mij wil kloten en wie te vertrouwen is

Courtois: "Ik weet wie mij wil kloten en wie te vertrouwen is"

13-11-2017 16:00
1

Thibaut Courtois is amper 25, maar toch heeft de Rode Duivel al heel wat ervaring. De doelman van Chelsea weet als geen ander hoe de Engelse media spelers op de hielen zitten. Vooral in het privé- en uitgangsleven komen de paparazzi aan hun trekken. De nummer één van onze nationale ploeg kan daarover meespreken.

In Het Nieuwsblad komt Courtois met een opvallend verhaal naar buiten. "Ik stond ooit eens aan een casino en aan de overkant was er een club. Een vriend van me wilde daar even rustig een sigaretje gaan roken. Ik rook niet, maar ging hem gezelschap houden. Ik raakte aan de praat met de buitenwipper die ik een beetje kende. In de krant maakten ze er nadien van dat ik in een of andere ruzie verwikkeld was, compleet met foto’s."

Uiteraard liet de Belgische goalie het hier niet bij, hij moest en zou zijn naam zuiveren. En dat lukte. "Ik heb toen toch even naar de redactie gebeld om die leugens te laten rechtzetten. En ondertussen heb ik wel in de gaten wie de mensen zijn die je willen kloten en wie te vertrouwen is." De Rode Duivel zal zich in de toekomst ongetwijfeld niet zo snel meer laten vangen.