Courtois: Ik weet wie mij wil kloten en wie te vertrouwen is

  Courtois: "Ik weet wie mij wil kloten en wie te vertrouwen is"

  maandag 13 november 2017 om 16:00

  Thibaut Courtois is amper 25, maar toch heeft de Rode Duivel al heel wat ervaring. De doelman van Chelsea weet als geen ander hoe de Engelse media spelers op de hielen zitten. Vooral in het privé- en uitgangsleven komen de paparazzi aan hun trekken. De nummer één van onze nationale ploeg kan daarover meespreken.

  In Het Nieuwsblad komt Courtois met een opvallend verhaal naar buiten. "Ik stond ooit eens aan een casino en aan de overkant was er een club. Een vriend van me wilde daar even rustig een sigaretje gaan roken. Ik rook niet, maar ging hem gezelschap houden. Ik raakte aan de praat met de buitenwipper die ik een beetje kende. In de krant maakten ze er nadien van dat ik in een of andere ruzie verwikkeld was, compleet met foto’s."

  Uiteraard liet de Belgische goalie het hier niet bij, hij moest en zou zijn naam zuiveren. En dat lukte. "Ik heb toen toch even naar de redactie gebeld om die leugens te laten rechtzetten. En ondertussen heb ik wel in de gaten wie de mensen zijn die je willen kloten en wie te vertrouwen is." De Rode Duivel zal zich in de toekomst ongetwijfeld niet zo snel meer laten vangen.

  Poll

  Verdienen de profvoetballers meer privacy?

  (406 stemmen)

  Plaats een reactie

  dethklok28 +4490
  maandag 13 november 2017 om 17:09
  Courtois woont in Londen. Of in buurt van. En die stad staat ervoor bekend om bekende mensen relatief met rust te laten. Morata heeft zelfs laten weten dat hij van het stadion naar huis wandelt. Tussen de supporters. Die worden in hun prive gelaten. Tabloids heb je overal. Moet je tegen kunnen. Dat is het enige nadeel in een leven vol voordelen en privileges.
  Dus sorry ik ga hier geen traan voor laten.
  Ben geen fan (van de mens) Ronaldo. Maar die mens moet heel wat meer over zich heen laten gaan. Dus Courtois beter beschermen? Beetje serieus blijven he. Met zijn pree kan hij daar volk voor aannemen
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Courtois: "Ik weet wie mij wil kloten en wie te vertrouwen is"