Martinez mild voor De Bruyne: Hij is een echte winnaar

Martinez mild voor De Bruyne: "Hij is een echte winnaar"

13-11-2017 15:30
4

Kevin De Bruyne liet zich uit over het tactische plaatje van bondscoach Roberto Martinez. Verschillende analisten gaven hun mening al over het incidentje. Nu komt ook de bondscoach zelf met een reactie omtrent de uitlatingen van De Bruyne.

"Er is niets mis met het uiten van je eerlijke mening", noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van de Spanjaard. Eerder reageerde ook de voetbalbond al voor de camera’s van VTM Stadion. Chris Van Puyvelde vond de woorden van De Bruyne zeker niet over de schreef gaan.

De bondscoach maakt er geen item van, De Bruyne moet dus geen sanctie te vrezen. "Kevin is een winnaar. Ik wil niet dat hij verandert. Hij gaf zijn eerlijke mening. Dat mag. Maar het is nu het moment om iets uit te proberen", verdedigt Martinez zichzelf voor de mindere prestatie tegen Mexico.

Erg leuk vond Martinez de reacties achteraf echter niet. Toch zal de Spanjaard samen zitten met De Bruyne. "Of ik het erg vind dat hij zijn kritiek met de media heeft gedeeld? Dat zal ik intern met hem bespreken."

LEES OOKDe Bruyne onder vuur na kritiek op Martinez: 'Hij flirt met een airtje'