Martinez mild voor De Bruyne: Hij is een echte winnaar

  Martinez mild voor De Bruyne: "Hij is een echte winnaar"

  maandag 13 november 2017 om 15:30

  Kevin De Bruyne liet zich uit over het tactische plaatje van bondscoach Roberto Martinez. Verschillende analisten gaven hun mening al over het incidentje. Nu komt ook de bondscoach zelf met een reactie omtrent de uitlatingen van De Bruyne.

  "Er is niets mis met het uiten van je eerlijke mening", noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van de Spanjaard. Eerder reageerde ook de voetbalbond al voor de camera’s van VTM Stadion. Chris Van Puyvelde vond de woorden van De Bruyne zeker niet over de schreef gaan.

  De bondscoach maakt er geen item van, De Bruyne moet dus geen sanctie te vrezen. "Kevin is een winnaar. Ik wil niet dat hij verandert. Hij gaf zijn eerlijke mening. Dat mag. Maar het is nu het moment om iets uit te proberen", verdedigt Martinez zichzelf voor de mindere prestatie tegen Mexico.

  Erg leuk vond Martinez de reacties achteraf echter niet. Toch zal de Spanjaard samen zitten met De Bruyne. "Of ik het erg vind dat hij zijn kritiek met de media heeft gedeeld? Dat zal ik intern met hem bespreken."

  LEES OOKDe Bruyne onder vuur na kritiek op Martinez: 'Hij flirt met een airtje'

  Poll

  Had Martinez strenger moeten optreden?

  (181 stemmen)

  Plaats een reactie

  maandag 13 november 2017 om 15:59
  MUCHAS GRACIAS CON EL RESULTADO 28/30, AHORA, EL TIEMPO POR JUGAR EL ESCUALE ESPANOL CON EL MEJOR MEDIOCAMPISTA DEL MUNDO, CONTINUAMOS A APPRENDER DE SUS CUALIDADES Y EL EQUIPO DE PEP, MASTER DE LA ESCUALA ESPANOL TAMBIEN! MUCHA FUERZA A TODOS!
  Vind ik leuk
  maandag 13 november 2017 om 16:25
  Ik denk inderdaad dat Martinez gepast heeft gereageerd.
  Maar had hij dezelfde reactie gehad als dit uitspraken van Naingolan waren ?
  Ik betwijfel het.
  Vind ik leuk
  wesleyvb +834
  maandag 13 november 2017 om 16:29
  Denk je nu echt dat Kevin dit met slechte bedoelingen doet? Die kerel heeft meer voetbalverstand dan al die prutsanalisten bijeen! Die zijn trouwens nooit zover geraakt als hij !
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +14321
  maandag 13 november 2017 om 17:08
  Goed opgelost van Martinez, al had ik het niet anders verwacht. Behalve als het bij Radja was geweest, dan stond de wereld weer op zijn kop!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Martinez mild voor De Bruyne: "Hij is een echte winnaar"