Nainggolan heeft kans verkeken: 'Hij gaat niet mee naar het WK'

Nainggolan heeft kans verkeken: 'Hij gaat niet mee naar het WK'

13-11-2017 15:15
7

Veel Belgische voetbalfans waren opgelucht toen Roberto Martinez eindelijk Radja Nainggolan selecteerde voor de nationale ploeg. Helaas voor ‘Il Ninja’ viel hij geblesseerd uit met een scheurtje in de lies. De vrees dat de sterkhouder van AS Roma zijn kans verkeken heeft, zit er bij velen in.

Martinez gaf eerder al aan dat Nainggolan zich opnieuw moet bewijzen bij de Rode Duivels. De wedstrijden tegen Mexico en Japan leken daarvoor ideaal, maar een blessure gooit roet in het eten. 'Bondscoach Martinez was van plan om Nainggolan op te stellen tegen Mexico. Voor de flamboyante middenvelder de ultieme kans om de bondscoach alsnog te overtuigen hem mee te nemen naar het WK', klinkt het in Het Laatste Nieuws.

De volgende oefeninterlands vinden pas plaats in maart, drie maanden voor de start van het WK. 'De volgende vriendschappelijke interlands vinden pas plaats in maart en verwacht wordt dat Martínez dan vooral al met zijn beoogde WK-selectie zal oefenen.' Tussen de lijnen valt dus te lezen dat Nainggolan niet zal meegaan naar Rusland.