Voetbalfans kunnen de portfeuille openen, Panini heeft album eindelijk uit

Voetbalfans kunnen de portfeuille openen, Panini heeft album eindelijk uit

Gepubliceerd: maandag 13 november 2017 om 14:04ma 13-11-2017 om 14:04

Het heeft een tijdje geduurd, maar Panini brengt eindelijk dan toch het nieuwe stickeralbum uit voor dit seizoen. Voor de 46ste editie brengt Panini een collectie met maar liefst 378 stickers, van de zestien ploegen in de JPL én de acht ploegen uit Eerste Klasse B.

In deze editie worden alle ploegen die vorig seizoen Play-Off 1 speelden uitgelicht en wordt één speler in de spotlights geplaatst. "Ook geven we van elk PO 1-team een grote groepsfoto (vier stickers). Details over de stadions, spelers en hun bestuur komen natuurlijk ook uitvoerig aan bod", klinkt het.

Daarnaast krijgen ook de ploegen uit Play-Off 2 eigen pagina's en uitleg en is er een beknopte voorstelling van de ploegen van 1B. "Dit album is een absolute must voor elke verzamelaar, groot of klein. Een onmisbaar werkmiddel om alle wedstrijden te kunnen volgen of alles te weten te komen over elke speler die in de Belgische Eerste of Tweede Klasse speelt", aldus Panini.

Stickeractie
Dit jaar is er ook nog een echte stickeractie voor de verzamelaars. "In elke zakje, ontdek je een leuke verrassing. Een kraskaart waarmee je gratis stickerzakjes kunt winnen en die je in de deelnemende krantenwinkels kunt inwisselen", klinkt het.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws