'Bayern haalt oude bekende van Guardiola opnieuw in huis'

  'Bayern haalt oude bekende van Guardiola opnieuw in huis'

  maandag 13 november 2017 om 11:22

  Bayern München gaat opnieuw in zee met dokter Hans Müller-Wohlfahrt. De 75-jarige arts wordt de opvolger van Volker Braun, die nog geen week geleden vertrok bij de recordkampioen.

  Na de terugkeer van Jupp Heynckes lijkt nu dus opnieuw een oude bekende weer in dienst te treden van Bayern. Müller-Wohlfahrt is met de club in gesprek over een hereniging, meldt BILD. Ruim twee jaar geleden vertrok de clubarts na onenigheid met Josep Guardiola, die openlijk aan de methodes van Müller-Wohlfahrt twijfelde.

  Na de uitschakeling in de halve finale van de Champions League tegen Atlético, kon Guardiola zijn frustratie niet verbergen. "Diego Godin is razendsnel fit bij Atlético. Waarom lukt dat jullie nooit? Het duurt altijd zo godsgruwelijk lang met onze geblesseerden. Stelletje mislukkelingen", zou Guardiola hebben geroepen. Onder meer Arjen Robben was geblesseerd en moest het tweeluik aan zich voorbij laten gaan.

  Sinds het vertrek van Müller-Wohlfahrt zijn diverse spelers van Bayern in contact gebleven met de arts. Onder meer Robben heeft aangegeven nog vaak langs te gaan bij de dokter, die in 2010 ook betrokken was bij de rel rond de mysterieuze blessure van Robben na het WK. Er zou een groot gat in zijn hamstring hebben gezeten, terwijl hij 'gewoon' de WK-finale speelde.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws