Leko in de fout? Hij heeft Club Brugge aan eerste plaats geholpen

  Leko in de fout? "Hij heeft Club Brugge aan eerste plaats geholpen"

  maandag 13 november 2017 om 10:00

  Afgelopen weekend was er geen voetbal in de Jupiler Pro League, maar heel wat spelers zijn wel actief bij de nationale ploeg. Dat geldt ook voor Ethan Horvath, die ondanks zijn statuut als bankzitter toch is opgeroepen. In de Verenigde Staten zijn ze dan ook enthousiast over hem.

  Horvath moet voor dat land dé doelman van de toekomst worden. Keeperstrainer Matt Reis geeft bij ESPN aan waarom hij steevast wordt opgeroepen. "Horvath is een heel kalme keeper en is erg goed met de voeten. Hij is groot, maar kan ook heel wat saves verrichten. Ik heb een pak matchen in België gezien: met verschillende belangrijke reddingen heeft hij Club Brugge aan de eerste plaats geholpen."

  Zo denken ze bij Club evenwel niet over, want in de laatste twee wedstrijden stond Guillaume Hubert tussen de palen. Ook de voormalige keeper van Standard toonde zich echter nog niet als een betrouwbaar sluitstuk, waardoor Club stilaan kampt met een keepersprobleem. De Amerikanen spelen dinsdagavond een oefenmatch tegen Portugal. De kans is reëel dat Horvath dan tussen de palen zal staan.

  Poll

  Wie moet in doel staan bij Club?

  (642 stemmen)

  Plaats een reactie

  freeman +11526
  maandag 13 november 2017 om 10:23
  Alleen hem nog steeds verder het vertrouwen schenken, maakt van hem een topkeeper voor de toekomst .....
  Vind ik leuk
  azerty +1400
  maandag 13 november 2017 om 10:37
  Hubert gaat meer met zijn voeten naar de bal (en mist die dan nog) dan met zijn handen. Horvath is sterk op zijn lijn. Met Butelle willen ze blijkbaar niet meer verder doen (heeft het moeilijk met uitvoetballen) en Teunckens heb ik nog niet zien spelen. Ryan terughalen ?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws