Zuur! OHL geeft drie punten uit handen door eigen goal van doelman

12-11-2017 19:52

Oud-Heverlee Leuven hebben op de eerste speeldag van de tweede periode de punten gedeeld: 1-1. Vooral OHL-doelman Nick Gillekens zal niet goed slapen na deze remise.

De match begon nochtans perfect voor de thuis. Estaban Casagolda tikte al na acht minuten een rebound tegen de netten. OHL bleef na de openingsgoal de controle over de match houden. Roeselare wist nauwelijks gevaar te stichten voor rust. De eerste helft leverde dan ook nauwelijks spektakel op.

Na de pauze werd het schouwspel nauwelijks beter op het drassige veld. De gelijkmaker kwam dan ook letterlijk uit de lucht vallen. Gillekens ging pijnlijk in de fout, want de keeper sloeg de bal in zijn eigen goal. OHL kon situatie in de laatste tien minuten niet meer terugdraaien. Het bleef zodoende bij 1-1.

Eerder op de dag was Cercle Brugge knap met 4-0 te sterk voor Beerschot-Wilrijk, waardoor de Bruggelingen de eerste leider zijn in de tweede periode.