Complete omslag: Lierse blijft maar winnen onder de jongste trainer ooit

Complete omslag: Lierse blijft maar winnen onder de jongste trainer ooit

11-11-2017 19:40
3

Lierse SK heeft de gewenste start van de tweede periode gekregen. De Pallieters wonnen met 1-2 op het veld van Tubize en boekten zo de vierde zege op rij.

Lierse eindigde slechts op een teleurstellende vijfde plaats in de eerste periode en moet dus vol aan de bak om nog aanspraak te maken op promotie naar de Jupiler Pro League. Het begin is alvast goed dankzij doelpunten van Andrei Camargo en Nico Binst. Camargo benutte kort voor rust een strafschop, waarna Binst vlak na de pauze opnieuw een tik uitdeelde aan de thuisploeg. Tubize, dat in periode 1 als laatste eindigde, kon in minuut 85 nog wel wat terugdoen via Florent Stevance. Lierse gaf de drie punten echter niet meer uit handen in het slot.

Will Still blijft zo steeds meer opzien baren als beginnend coach van Lierse. Still is pas 25 en daarmee de jongste coach ooit in ons betaalde voetbal. Lierse nam met zijn aanstelling een grote gok, maar het lijkt een perfecte zet te zijn geweest. Still wist namelijk 4 van de eerste 6 partijen als hoofdtrainer te winnen.