Anderlecht-huurling maakt indruk: We praten over hem

Anderlecht-huurling maakt indruk: "We praten over hem"

10-11-2017 14:30
4

De seizoensrevelatie tot nu toe is misschien wel Waasland-Beveren. Het team van Philippe Clement werd vooraf getipt als één van de kandidaat-dalers, maar de Waaslanders doen het verbazend sterk. Het scoorde zelfs al het meest van alle JPL-teams. Met Isaac Kiese Thelin heeft het zelfs de 'Gouden Stier' in de rangen.

De prestaties van Thelin zijn ook Pär Zetterberg niet ontgaan. "We praten weer over hem. Mensen stellen zich hardop de vraag of hij tegen Italië aan de match moet beginnen. Voorheen gebeurde dat nooit. Dan was hij hoogstens een invaller. Maar sinds Isaac het bij Waasland-Beveren zo goed doet...", aldus de voormalig publiekslieveling van paars-wit in Het Laatste Nieuws.

Zetterberg vergelijkt Thelin zelfs met de grootste Zweedse aanvaller aller tijden. "Kijk, Isaac is geen speler die drie tegenstanders zal dribbelen. Neen, hij is een hardwerkende kerel die het doel weet staan. En dát profiel ontbreekt bij Zweden sinds het afscheid van Zlatan Ibrahimovic bij de nationale ploeg."

De huidige topschutter in de Jupiler Pro League is zelf enorm tevreden over de gang van zaken. "Het doet deugd om er opnieuw echt bij te horen."