Een optie minder voor ongeduldige Stanciu? ''Hij past daar niet''

Een optie minder voor ongeduldige Stanciu? ''Hij past daar niet''

09-11-2017 14:36
1

Nicolae Stanciu zit in een moeilijke fase bij Anderlecht. De Roemeen komt ook onder Hein Vanhaezebrouck nauwelijks aan spelen toe en Stanciu denkt samen met zijn entourage al een vertrek. Stanciu werd al in verband gebracht met een Turkse topclub, maar deze optie wordt hem afgeraden.

Anamaria Prodan, de zaakwaarneemster van Stanciu, was dinsdag in Brussel om een gesprek te voeren met Herman Van Holsbeeck. Prodan zou hebben gevraaagd om een uitleenbeurt in januari. Anderlecht zou dat niet zien zitten, hoewel Prodan meedeelde dat er al interesse is vanuit Turkije. Het zou specifieker gaan om Fenerbahçe.

Stanciu krijgt echter het advies om een (tijdelijke) overstap naar Fenerbahçe uit zijn hoofd te zetten. Landgenoot Marius Sumudica is momenteel coach van het Turkse Sivasspor en hij denkt dat er bij Fener geen plaats is voor Stanciu. "Hij past er niet, waar zou hij spelen? Op zijn positie hebben ze al toppers als Valbuena en Guiliano staan", sprak Sumudica duidelijke taal tegenover DigiSport.