Robben sluit rentree in Oranje niet uit: Zeg nooit nooit. Absoluut niet

Robben sluit rentree in Oranje niet uit: "Zeg nooit nooit. Absoluut niet"

08-11-2017 23:25

Arjen Robben herhaalt dat een terugkeer in het Nederlands elftal niet uitgesloten is. Na de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden zwaaide hij af als Oranje-international.

Meteen na die wedstrijd zette Robben de deur voor een toekomstige rentree op een kier. In gesprek met FOX Sports herhaalt hij dat. "Je weet het niet. Misschien ben ik topfit, gaat het allemaal fantastisch en kan ik nog een EK meemaken", doelt de aanvaller van Bayern München op het EK van 2020. "Zeg nooit nooit. Absoluut niet."

De laatste weken is Robben topfit. Sinds de entree van trainer Jupp Heynckes speelde hij elke week drie wedstrijden, waaronder 120 minuten tegen RB Leipzig in de DFB Pokal. "Ja, dat is ook zo. Maar nu heb ik wel een periode, door de interlandbreak, dat ik mezelf even kan opladen."

Robben maakte op 30 april 2003 zijn debuut in het Nederlands elftal. Als negentienjarige PSV'er mocht hij in het thuisduel met Portugal invallen voor Marc Overmars. Het treffen met Zweden, waarin hij afscheid nam met twee doelpunten, was voor Robben zijn 96ste interland. Hij kwam tot 37 goals.