Standard zet ambities kracht bij: 'Nieuwe middenvelder op komst'

Standard zet ambities kracht bij: 'Nieuwe middenvelder op komst'

08-11-2017 08:15

Standard is de laatste weken aan een serieuze opmars bezig in de klassering. De Luikenaren hebben Play-Off 1 weer voluit in het vizier. Ricardo Sa Pinto zag zijn ploeg de laatste weken enorm sterk presteren, ook al verloor het zijn laatste partij op het veld van AA Gent. Deze winter hoopt Standard zich dan ook te versterken.

De Rouches willen hun ambitie kracht bijzetten én de aankomende mercato uithalen op de transfermarkt. Ook de naam van Mathieu Dossevi is opnieuw gevallen. Nu staat Standard dichtbij een andere naam. Zo weet Het Nieuwsblad dat Standard zijn zinnen heeft gezet op Robin Lod. De Finse middenvelder is momenteel actief bij het Griekse Panathinaikos.

Op het einde van dit seizoen is hij einde contract, waardoor de Grieken nog een transfersom over de streep willen trekken. Er plakt een prijskaartje van om en bij de 600.000 euro op het hoofd van de Fin. De interesse van de Luikenaren is zeer concreet. Ze krijgen het echter niet cadeau, zo is ook het Engelse Bristol City geïnteresseerd.