'Rode Duivel non grata' excuseert zich: Kon niet overweg met frustratie

'Rode Duivel non grata' excuseert zich: "Kon niet overweg met frustratie"

07-11-2017 19:11

Kevin Mirallas lijkt het zich onmogelijk gemaakt te hebben bij Everton. De Rode Duivel verliet afgelopen vrijdag de training van Everton en werd ook niet geselecteerd voor de wedstrijd van afgelopen weekend. Op zijn Instagram-account heeft hij zich nu geëxcuseerd.

"Ik moet de waarheid van een aantal artikels in de media rechtzetten", zegt de Rode Duivel. "Ik ben niet uit de selectie gezet door een gebrek aan inzet tijdens de training. Dit was een beslissing van de trainer. Ik was inderdaad gefrustreerd omdat ik net 100 procent toegewijd ben aan deze club sinds ik er in 2012 arriveerde."

"Ik kan onze huidige rangschikking niet accepteren. Ik wil me verontschuldigen ten aanzien van de voorzitter, de eigenaar, mijn ploegmaats en de trainer omdat ik op dat moment niet overweg kon met mijn frustratie", aldus de spits.

Het is tot dusver een rotseizoen gebleken voor Mirallas. De dertigjarige aanvaller tekende in mei een nieuw driejarig contract bij Everton, maar krijgt amper speelkansen bij The Toffees. Hij speelde tien wedstrijden, veelal als invaller, voor Everton. Daarin scoorde hij nog geen enkele keer.