Premier League-stunt mogelijk: naam Simeone duikt op bij bookmakers

Premier League-stunt mogelijk: naam Simeone duikt op bij bookmakers

07-11-2017 16:15

Niet Sam Allardyce, David Unsworth, Marco Silva of Sean Dyche, maar Diego Simeone wordt mogelijk de nieuwe manager van Everton. De Argentijse succestrainer van Atlético staat volgens Sky Sports hoog op het verlanglijstje van Everton-eigenaar Farhad Moshiri. 

De steenrijke Moshiri zou het management van Simeone inmiddels benaderd hebben, met de vraag of hij te porren is voor een overstap naar de Premier League. Simeone is de droomkandidaat van Moshiri, al beseft de miljardair wel degelijk dat het een lastige klus zal worden. 

Simeone is sinds eind 2011 trainer van Atlético. Met de Spaanse topclub werd de voormalig middenvelder één keer kampioen en bereikte hij tweemaal de Champions League-finale. Dit seizoen is er zand in de motor gekomen. Zowel in de Primera Division als in Europa presteren Loc Colchoneros teleurstellend. 

De naam van Simeone is inmiddels ook opgedoken bij de Engelse bookmakers. Sam Allardyce is voorlopig nog de favoriet om bij The Toffees in de voetsporen te treden van de onlangs ontslagen Ronald Koeman.