Slecht nieuws voor Club Brugge: Een vertrek is niet uitgesloten

Slecht nieuws voor Club Brugge: "Een vertrek is niet uitgesloten"

Gepubliceerd: dinsdag 7 november 2017 om 07:30di 07-11-2017 om 07:30

Club Brugge speelde afgelopen weekend 0-0 gelijk op het veld van RSC Anderlecht. Ivan Leko gaat stilletjes aan richting een vaste basiself, uitgezonderd de aanval en de doelman. Op het middenveld is de driehoek met Hans Vanaken, Marvelous Nakamba en Ruud Vormer zeer zeker voor zijn plaats. Voor Lior Refaelov is daarbij geen plaats.

Onder Leko kon de Israëliër zijn stempel nog niet drukken bij Club. Refaelov kwam dit seizoen nauwelijks aan spelen toe. Tot overmaat van ramp werd hij zelfs niet geselecteerd voor de topper in Anderlecht. Zijn manager Dudu Dahan ziet het niet graag gebeuren. "Wat er nu gebeurt, is niet goed voor de speler, niet goed voor de club en zelfs niet goed voor de trainersstaf. Dit kan het einde van zijn carrière bij Club betekenen. Sowieso moeten we samenzitten, want deze situatie is onhoudbaar", aldus Dahan in Het Laatste Nieuws.

De kans dat Refaelov andere oorden opzoekt, is niet onbestaande. Afgelopen zomermercato zag de kwieke middenvelder al een transfer naar zijn thuisland door de neus geboord. "No way dat Refaelov een héél seizoen zijn broek zal slijten op de bank. Zeker niet omdat hij vorige zomer een lucratief contract van drie jaar bij Maccabi Tel Aviv kon tekenen. Een terugkeer naar zijn vaderland is ook in januari zeer waarschijnlijk."

Refaelov zelf blijft voorzichtig, hij houdt de deur op een kier. "Het is nu nog te vroeg om beslissing te nemen wat de winterstop betreft. Je weet nooit... Maar als mijn situatie niet verandert, moeten we wel samenzitten", aldus de Israëliër.

Poll

Moet Refaelov vertrekken bij Club?

(887 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws