'Rode Duivel stapt het af op training en wordt zo persona non grata'

'Rode Duivel stapt het af op training en wordt zo persona non grata'

06-11-2017 17:19
1

Everton won zondag met 3-2 van Watford. The Toffees deden dat zonder Kevin Mirallas. Volgens Liverpool Echo moet de reden van zijn afwezigheid op training worden gezocht. 

Zaterdagavond stond er bij Everton nog een training op het programma. Volgens de Engelse bron maakte Kevin Mirallas daar geen goede indruk. Duncan Ferguson was niet tevreden met onze landgenoot en met zijn Franse ploegmaat Morgan Schneiderlin. De manager riep de heren bij zich en zei naar verluidt dat als ze hun best niet wilden doen, ze mocht vertrekken. Daarna verlieten Mirallas en Schneiderlin het trainingsveld. Op zondag kwamen ze beiden niet in actie.

Hoe het nu verder moet met Mirallas en Schneiderlin is nog niet duidelijk. Bij Everton loopt het dit seizoen trouwens voor geen meter voor onze landgenoot. Onder - de ondertussen ontslagen - Ronald Koeman had Mirallas ook al geen basisplaats meer. Dit seizoen begon hij maar aan één Premier League duel.

Rode Duivels
Ook voor de Rode Duivels kan de huidige situatie negatieve gevolgen hebben voor Mirallas. Als alles blijft zoals nu, is de kans groot dat hij het WK in Rusland op zijn buik mag schrijven. 

Lees ookPech houdt niet op, nog meer defensieve zorgen voor bondscoach Martinez